۱۳۸۸ آبان ۱۱, دوشنبه

زندگی نامه زیدان

**** در یك بازی حساس در زمین اساسونا بارسا توانست این تیم سخت كوش را با نتجه 3-2 شكست دهد.گلهای بازی را به ترتیب برای بارسا:اتوئو "43،ژاوی"81،مسی"86 واوساسونا:فلانو"57وپاندیانی"76به ثمر رساندند.از لحظات جالب بازی این بود كه در صحنه ای بوسكتس مدافع بارسا توسط بازیكن اوساسونا بشدت مصدوم شد وبازیكنان بارسا با فكر این كه بازی قطع شده است توپ را رها كردند دراین هنگام بازیكنان اوساسونا توپ را گرفته بدون توجه به بازیكن مصدوم بارسا به طرف دروازه این تیم حمله ور شدند كه با هوشیاری والدز این توپ به گل تبدیل نشد.بعد از این اتفاق بازیكنان دو تیم به اعتراض پرداختند ودر ادامه بارساییها نیز می خواستند طلافی كنند كه از انجام این كار منصرف شدند.
بارسلونا در آخرین بازی خود تیم دیپورتیوو لاكرونیا را با نتیجه 5-0 راهی كرد.البته لاكرونیا تنها تیمی نیست كه به وسیله بارسلونا كوبیده می شود.گلهای این بازی توسط اتوئو 2 گل كه یكی از آن ها از روی ضربه گل بود و 2 گل تیری هانری و 1گل لیونل مسی بثمر رسید.این بازی در ورزشگاه نیوكمپ ورزشگاه اختصاص بارسلونا برگزار گردید.
اولین جرقه‌های تاسیس باشگاه بارسلونا در ذهن خوان گامپر زده شد, تاسیس تیمی مردمی اولین هدف گامپر بود. تیمی که اولین بازیکنانش توسط یک آگهی که در روزنامه آن زمان ایالت کاتالونیا چاپ شد به تیم ملحق شدند. خوان گامپر در این آگهی از تمام افرادی که با ورزش نسبتا ناشناخته فوتبال در آن زمان آشنایی داشتند، دعوت به همکاری کرد.
بدین شکل در تاریخ ۲۹ نوامبر ۱۸۹۹ یازده سرباز علاقمند به فوتبال و بارسلونا به دعوت گامپر پاسخ گفتند و باشگاه بارسلونا بوجود آمد. یقینا هیچ کدام از این اشخاص هرگز تصور نمیکردند که روزی بارسلونا به این عظمت و شکوه برسد که تمام جامهای اروپایی و اسپانیایی را فتح کند و محلی شود برای حضور بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال.
هر ساله برای بزرگداشت این نام بزرگ یک مسابقه تحت عنوان جام خوان گامپر برگزار می‌شود. (بین بارسلونا و یکی از تیم‌های موفق سایر لیگ‌های اروپایی، مثلا قهرمان لیگ سری آ یا قهرمان بوندس لیگا و یا همانند سال گذشته با تیمی که یک یا دو عنوان را در فصل اخیر از آن خود کرده‌است.)
بارسا برای کسب اولین عنوان قهرمانی خود مدت زیادی انتظار نکشید. آنها در سال ۱۹۰۱ موفق شدند به اولین قهرمانی خود در جامی با عنوان کوپا ماکایا دست پیدا کنند و این تنها قهرمانی بارسا در این جام است.
سالهای طلایی
بازیکنان افسانه‌ای آن دوران مانند آلسانترا, زامورا و وسامیتیر در ترقی دادن باشگاه نقش بزرگی داشتند و به واقع می‌شود سالهای حضور این بازیکنان در باشگاه بارسلونا را جزو سالهای طلائی بارسا نامید. در این دوران بارسا به یکی از قدرتهای بزرگ اسپانیا و ایالت کاتالونیا بدل شده بود, به گونه‌ای که در آن سالها موفق شدند به اولین قهرمانی خود در لیگ و در فصل ۱۹۲۸/۲۹ دست پیدا کنند.
جنگ و شروعی دوباره
در آن سال‌ها که اسپانیا سرگرم جنگ و نزاع‌های سیاسی خودش بود, باشگاه نیز مانند بسیاری از باشگاههای دیگر از جنگ در امان نماند و آسیبهای بسیاری دید و تلخ ترین سالهای بارسا در این زمانها رقم خورد. در سال ۱۹۴۰ اهالی بارسا دوباره توانستند فعالیت خود را شروع کنند و سعی در ساختن تیم و باشگاهی در حد نام ایالت کاتالونیا نمودند و موفق شدند پس از پنج سال یک قهرمانی دیگر در لیگ بدست آورند. این قهرمانی مدیون فداکاری‌های بازیکنانی نظیر: سزار, والاسکو و... بود که در این پیروزی‌ها نقشی انکار ناشدنی داشتند.
اسامی تیم قهرمان سال ۱۹۴۵:
والاسکو, کویکو, والرون, الیاس, کورتا, کالو, بنیتو, رایش, گونزالوو II, کالوت,سیرا, سانز, کارو,سوسپدرا, واله, اسکولا, ماریانو مارتینز, گونزالوو III, براوو, روودا, باسیلو, ریبا, سزار, سگوئر
کوبالا
در سال ۱۹۵۰ بارسا یک بازیکن بزرگ و نابغه را در ترکیب خود دید. کوبالا بازیکنی که در خط حمله بازی می‌کرد و دارای نبوغ عجیبی بود. در طی سالهای حضور وی در باشگاه بزرگ بارسلونا کمتر پیش می‌آمد که بارسلونا مسابقه‌ای را با پیروزی پشت سر نگذارد. حضور وی در بارسا موجب شده بود بارسا به یکی از قدرتهای آن زمان بدل شود. کوبولا به همراه باسورا و سزار یک خط حمله رویائی را تشکیل داده بودند و کمتر تیمی بود که از گزند این سه مهاجم آماده در امان بماند. کوبالا بازیکنی با سه ملیت مجار, چک و اسپانیایی بود که برای هر سه تیم به میدان رفت.
نیوکمپ
در سال ۱۹۵۷ درهای ورزشگاه عظیمی به نام نیوکمپ به روی عموم گشوده شد. این ورزشگاه برای حضور نود هزار نفر گنجایش داشت که در زمان خودش حضور این تعداد تماشاگر برای دیدن یک مسابقه فوتبال بسیار عجیب بود. این ورزشگاه بزرگترین ورزشگاه جهان بود که در آن زمان ساخته شد. گنجایش این ورزشگاه پس از مرمت و بازسازی در سالهای گذشته به یکصد و پانزده هزار نفر افزایش یافت. بارسا در این ورزشگاه موفق شد اولین جام اروپایی خود را در مقابل یک تیم لندنی بدست آورد و در نیوکمپ این تیم را با ۶ گل بدرقه کند تا در بازی برگشت با کسب نتیجه مساوی دو بر دو به عنوان قهرمانی دست پیدا کند. طراح و معمار این ورزشگاه عظیم و مخوف شخصی به نام سانتیر بود. یادگاری وی برای همیشه نزد هواداران پر شور بارسا باقی خواهد ماند و مانند گذشته یک مکان مقدس برای آسولگرانا به حساب خواهد آمد.
یوهان کرایف افسانه‌ای در سال ۱۹۷۳ مرد افسانه‌ای فوتبال هلند با بارسلونا قرار داد بست. بازیکنی تیز هوش, سریع و جنگنده که تکنیک منحصر به فردی داشت. حضور کرایف در بارسلونا به تنهایی برای شکست دادن رئال مادرید در آن سالها کافی بود. در آن سالها بارسلونا موفق شد با حضور کرایف رئال مادرید مغرور را که از طرف دولت وقت اسپانیا به شدت حمایت می‌شد با پنج گل در هم بکوبد. بارسا با حضور کرایف در بازیهای بسیاری در مقابل رئال مادرید پر مدعا به پیروزی رسید و این آغاز افسانه کرایف در بارسلونا بود. در خلال این سالها باشگاه بارسلونا هفتاد هزار عضو رسمی و ثبت شده داشت که این در آن زمان در نوع خود بی نظیر بود و یک رکورد محسوب می‌شد و هیچ باشگاهی در جهان وجود نداشت که این تعداد هوادار رسمی داشته باشد.
افتخارات اروپایی و تیم رویایی
در خلال سالهای ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۴ یوهان کرایف به همراه «تیم رویایی» (لقب این تیم در آن سالها: Dream Team) موفق شد چهار بار پیاپی قهرمان لیگ اسپانیا شود. در سال ۱۹۹۲ بارسلونا در فینال لیگ قهرمانان اروپا موفق شد با گل دقیقه ۱۱۱ رونالد کومان سمپدوریا که در آن زمان بسیار عالی بازی می‌کرد، را شکست دهد و اولین قهرمانی اروپا را جشن بگیرد. در همان سال بارسلونا با شکست دادن وردربرمن در نیوکمپ و با نتیجه دو بر یک موفق شد اولین سوپر کاپ اروپا را نیز بدست آورد. بازی رفت در آلمان و با نتیجه مساوی یک بر یک به پایان رسیده بود و بارسا در مجموع با نتیجه سه بر دو به پیروزی رسید.در سال‌های بعد نوار موفقیت‌های مردمی ترین تیم جهان ادامه داشت. بارسا همیشه محل حضور بزرگترین ستارگان تاریخ فوتبال دنیا بود. بازیکنانی چون مارادونا، روماریو، استوویکوف، رونالدو و ریوالدو و بسیاری دیگر از ستارگان بزرگ فوتبال در دهه‌های قرن بیستم در بارسلونا افتخار آفرینی نمودند.
تولدی دوباره پس از سه سال رویایی به همراه لوئیس ونگال که برای بارسا ۲ قهرمانی و یک نائب قهرمانی را در لالیگا به همراه داشت، آبی و اناری‌ها دچار افت غیر قابل قبولی شدند. حتی بازگشت دوباره ونگال پس از ۲ سال نیز نتوانست گره از مشکلات تیم بزرگ کاتالونیا باز کند و دست قهرمانان آبی و اناری برای ۶ سال از جام‌های مختلف به دور ماند. اما همان طور که به نظر می‌رسید، زمان برای بارسا مجددا آغاز شده بود.
بارسا در فصل ۲۰۰۳ - ۲۰۰۴ با خریداری بازیکن بزرگی همچون رونالدینهو توانست دوباره به همان تیم رویایی گذشته بدل شود, این در حالی بود که باشگاههای رئال مادرید و منچستر به شدت سعی داشتند با پیشنهادات وسوسه انگیز رونالدینهو را خریداری کنند, ولی وی با میل قلبی خود به بارسلونا پیوست تا با پیوستن به تاریخ این باشگاه نقش انکار ناپذیری در موفقیتهای بارسا داشته باشد.حضور خوان لاپورتا در راس هرم مدیریتی بارسا و اعتماد او به یک بازیکن بزرگ و یک مربی گمنام به نام فرانک ریکارد که در ابتدای راه مربیگری خود بود، و حضور بازیکنان ارزشمند باعث شد بارسلونا نه تنها دوباره به اوج اقتدار خود در اروپا بازگردد، بلکه چنان نمایش غرور آفرینی از بازی زیبا و فوتبال ناب و در عین حال کسب نتایج پر گل و جذاب را در معرض دید دوستداران فوتبال قرار دهد، که خیلی‌ها آن را بهترین تیم تاریخ بارسلونا و حتی بهترین تیم تاریخ فوتبال بدانند!
و امروزساموئل اتوو ملقب به شیر کامرونی بارسا, مردی که همراه رونالدینهو تاثیری انکار ناشدنی بر تیم کنونی بارسا گذاشتند. اتوو در تاریخ ۲۸ آگوست سال ۲۰۰۴ با مبلغی بالغ بر ۲۴ میلیون یورو به بارسا پیوست و این در حالی بود که از دست مدیران و مقامات وقت مادرید به دلیل نامهربانی‌هایی که در حقش کرده بودند، به شدت عصبانی و ناراحت بود. این انتقال یکی از بزرگترین و موثرترین انتقالات تاریخ باشگاه است و بعدها با درخشش اتوو حسرت بسیاری را برای مدیران کارنابلد مادریدی باقی گذاشت.اتوو در ۱۴ ماه می‌در سال ۲۰۰۵ موفق شد همراه بارسا هفدهمین مقام قهرمانی بارسلونا را جشن بگیرد. او در سال ۲۰۰۶ ضمن کسب عنوان پی چی چی مجددا عنوان قهرمانی لا لیگا را بدست آورد و بدین ترتیب همراه بارسا جاودانه شد. باشگاه بارسلونا به عنوان یک تیم مردمی شناخته می‌شود که در سر تا سر دنیا میلیون‌ها هوادار دارد, تاریخ درخشان این باشگاه نشانگر عظمت و بزرگی این باشگاه است و بر خلاف تیم رقیب مادریدی آری از هر گونه خیانت، تبانی، اعمال فشار و جنایت‌های نابخشودنی است. تاریخ بارسلونا همانند کاتالونیا پر است از یاد مردانی که دلیرانه برای دفاع از آزادی و انسانیت جنگیده‌اند و از ظلم و جور طاغوت هراسی نداشته‌اند، و در عین حال ستارگانی که در زمین فوتبال نام آن بزرگان را زنده نگه داشته‌اند، و مانند آنها سربازی وفادار برای بارسلونا و کاتالونیا بوده‌اند. هم اکنون بارسا برای دستیابی به موفقیتهای آتی تلاش می‌کند, موفقیتهایی که برای تیم رویایی بارسا دور از انتظار نیست, و در این راه ستارگان متعصبی همچون پویول, ژاوی, اتوو, والدس و... تمام توان خود را به کار گرفته‌اند.
مشخصات باشگاه نام کامل باشگاه: اف سی بارسلونا (Futbol Club Barcelona) نام اختصاری: بارسا (Barça) تاریخ تاسیس: ۲۹ نوامبر ۱۸۹۹ ریاست باشگاه: خوان لاپورتا سر مربی: فرانک رایکارد استادیوم اختصاصی: نیوکمپ شهر: بارسلونا - کاتالونیا تاریخ تاسیس ورزشگاه: ۱۹۵۷ ابعاد ورزشگاه: ۱۰۵* ۷۲ متر آدرس دفتر باشگاه: Avda. Arístides Maillol s/n ES - ۰۸۰۲۸ BARCELONA تلفن باشگاه: ۰۰۳۴۹۳۴۹۶۳۶۰۰
افتخارات
- قهرمانی لیگ اسپانیا ۱۸ بار:
۱۹۲۸-۲۹, ۱۹۴۴-۴۵, ۱۹۴۷-۴۸, ۱۹۴۸-۴۹, ۱۹۵۱-۵۲, ۱۹۵۲-۵۳, ۱۹۵۸-۵۹, ۱۹۵۹-۶۰, ۱۹۷۳-۷۴, ۱۹۸۴-۸۵, ۱۹۹۰-۹۱, ۱۹۹۱-۹۲, ۱۹۹۲-۹۳, ۱۹۹۳-۹۴, ۱۹۹۷-۹۸, ۱۹۹۸-۹۹, ۲۰۰۴-۰۵, ۲۰۰۵ - ۰۶.
- قهرمانی سوپرجام اسپانیا ۷ بار:
۱۹۸۴, ۱۹۹۲, ۱۹۹۳, ۱۹۹۵, ۱۹۹۷, ۲۰۰۵, ۲۰۰۶
- لیگ جام اسپانیا ۲ بار:
۱۹۸۳, ۱۹۸۶
- جام پادشاهی اسپانیا ۲۴ بار:
۱۹۰۹-۱۰, ۱۹۱۱-۱۲, ۱۹۱۲-۱۳, ۱۹۱۹-۲۰, ۱۹۲۱-۲۲, ۱۹۲۴-۲۵, ۱۹۲۵-۲۶, ۱۹۲۷-۲۸, ۱۹۴۱-۴۲, ۱۹۵۰-۵۱, ۱۹۵۱-۵۲, ۱۹۵۲-۵۳, ۱۹۵۶-۵۷, ۱۹۶۲-۶۳, ۱۹۶۷-۶۸, ۱۹۷۰-۷۱, ۱۹۷۷-۷۸, ۱۹۸۰-۸۱, ۱۹۸۲-۸۳, ۱۹۸۷-۸۸, ۱۹۸۹-۹۰, ۱۹۹۶-۹۷, ۱۹۹۷-۹۸
- کاتالونیا کاپ ۶ بار:
۱۹۹۰-۹۱, ۱۹۹۲-۹۳, ۱۹۹۹-۲۰۰۰, ۲۰۰۳-۰۴, ۲۰۰۴-۰۵, ۲۰۰۵-۰۶
- ماکایا کاپ ۱ بار:
۱۹۰۱-۰۲
- قهرمانی در کاتالونیا ۲۰ بار:
۲۰ - ۱۹۰۴-۰۵, ۱۹۰۸-۰۹, ۱۹۰۹-۱۰, ۱۹۱۰-۱۱, ۱۹۱۲-۱۳, ۱۹۱۵-۱۶, ۱۹۱۸-۱۹, ۱۹۱۹-۲۰, ۱۹۲۰-۲۱, ۱۹۲۱-۲۲, ۱۹۲۳-۲۴, ۱۹۲۴-۲۵, ۱۹۲۵-۲۶, ۱۹۲۶-۲۷, ۱۹۲۷-۲۸, ۱۹۲۹-۳۰, ۱۹۳۰-۳۱, ۱۹۳۱-۳۲, ۱۹۳۴-۳۴, ۱۹۳۵-۳۶, ۱۹۳۷-۳۸
- قهرمانی در جام خوان گامپر ۳۱ بار:
۱۹۶۶, ۱۹۶۷, ۱۹۶۸, ۱۹۶۹, ۱۹۷۱, ۱۹۷۳, ۱۹۷۴, ۱۹۷۵, ۱۹۷۶, ۱۹۷۷, ۱۹۷۹, ۱۹۸۰, ۱۹۸۳, ۱۹۸۴, ۱۹۸۵, ۱۹۸۶, ۱۹۸۸, ۱۹۹۰, ۱۹۹۱, ۱۹۹۲, ۱۹۹۵, ۱۹۹۶, ۱۹۹۷, ۱۹۹۸, ۱۹۹۹, ۲۰۰۰, ۲۰۰۱, ۲۰۰۲, ۲۰۰۳, ۲۰۰۴, ۲۰۰۶ - لیگ قهرمانان اروپا ۲ بار:
۱۹۹۱/۹۲ و ۲۰۰۵/۰۶
- جام Inter-Cities Fairs Cup ۳ بار:
۱۹۵۸, ۱۹۶۰, ۱۹۶۶
- سوپر کاپ اروپا ۲ بار:
۱۹۹۲ و ۱۹۹۷
- جام در جام اروپا ۴ بار:
۱۹۷۹, ۱۹۸۲, ۱۹۸۹, ۱۹۹۷
مربیان موفق ژوزف سامیتیر ۱۹۴۴-۴۷ - فرناندو داوسیک ۱۹۵۰-۵۴ - ویک بوکبنگ هام ۱۹۶۹-۷۱ - لادیسلاو کوبالا ۱۹۶۲-۶۳ - هلنیو هررا ۱۹۵۸-۶۰ - تری ونبلز ۱۹۸۴-۸۷ - لوئیس آراگونس ۱۹۸۷-۸۸ - یوهان کرایف ۱۹۸۸-۹۶ - بابی رابسون ۱۹۹۶-۹۷ - لوئیس ونگال ۱۹۹۷-۲۰۰۰ - فرانک رایکارد ۲۰۰۳ تا کنونبهترین بازیکنان تمام ادوارآسنسی , آمور, باکرو, بگریستاین, سزار, کوکو, کرایف, لوئیز انریکه, فرر, گواردیولا, کلایورت, کومان, هانس کرانکل, کوبالا, لادروپ, گری لینکر, اواریستو, مارادونا, نیسکنز, کویینی , رامالتز, ریوالدو, روماریو, سادورنی, سامیتیر, شوستر, سرجی, آلن سیمونسن, سوتیل, استویچکف, اولوتی, والاسکو زامورا, زوبیزارتا, کوکو, کارلس پویول, دکو , والدس, رونالدینهو, اتوو,مسی

پیوندهای روزانه
عکس های محرمانه؟؟
"گرافیک.کامپیوتر.اینترنت"
"مقالات مربوط به کامپیوتر "
همه چیز درباره كامپیوتر
****بروز ترین سایت دانلود****
بهترین های كامپیوتر و موبایل
مرجع اصلی کلیپهای دیدنی و با حال(به صورت مجانی و آنلاین)
.:: مرکز دانلود رایگان نرم افزار ::.
#آپدیت نود 32#
(بزرگترین سایت فوتبال)
همه پیوندهای روزانه
ارسال پیوند روزانه
آرشیو
خرداد 1388
اردیبهشت 1388
فروردین 1388
اسفند 1387
بهمن 1387
دی 1387
لیست آرشیوها
پیوندها
سایت رسمی باشگاه ملوان بندر انزلی
سایت رسمی باشگاه مس کرمان
سایت رسمی باشگاه صنعت نفت آبادان
سایت رسمی باشگاه صبا باتری
سایت رسمی باشگاه سپاهان
سایت رسمی باشگاه سپاهان
سایت رسمی باشگاه شیرین فراز
سایت رسمی باشگاه سایپا
سایت رسمی باشگاه راه آهن تهران
سایت رسمی باشگاه ذوب آهن
سایت رسمی باشگاه پاس همدان
سایت رسمی باشگاه برق شیراز
سایت رسمی باشگاه استقلال تهران
سایت رسمی باشگاه ابومسلم
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس
arsenal website
arsenal website
barcelona website
همه پیوندها
نویسندگان

علی سارلی
(752)

صفحات جانبی
آدرس اینترنتی بعضی از تیم های اروپایی
قوانین فوتبال
جدول رده بندی تیم های فیفا
نام‌های مستعار باشگاه‌های اروپائی
بیش از یك دهه در حسرت یك دروازه بان خوب
جدول گلزنان لیگ برتر
آرسنال و اسرائیل: (مهمات و توپخانه)
بیوگرافی(زندگی نامه)
champions league
real madrid
juventus
Arsenal
Ac Milan
esteghlal
premier liga
chelsea fc
fc bayern muenchen
liverpool
inter.fc
Manchester Un
barcelona
درباره وبلاگ
مدیر وبلاگ : علی سارلی
آخرین پست ها
پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا حذف شد
كریستیانو رونالدو: پرس برای خرید من مصمم است
كار سخت اوساسونا در زمین بارسلونا
زین الدین زیدان: ریبری را به رئال مادرید می‌آورم
جدال اتوئو و فورلان برای فتح پیچیچی
روزنامه سان لندن: ژابی آلونسو با 26 میلیون راهی مادرید می‌شود
كارلس پویول: هرگز دفاعی بازی نمی‌كنیم
فرانک لمپارد بهترین بازیکن سال چلسی شد
رونالدو: مهم نیست در رئال چه خبر است
پیشگویی های مورینیو درباره آینده فوتبال جهان
كلینزمان: رفتار مسئولان بایرن‌مونیخ با من درست نبود
كریستیانو رونالدو: آماده شنیدن شایعات تابستانی می‌شوم
تدابیر امنیتی برای برگزاری فینال چمپیونزلیگ تشدید می شود
اشلی كول بر سر دو راهی چلسی و بارسلونا
شاختار دونسک اوکراین آخرین قهرمان در جام یوفا
لیست آخرین پستها

نظرسنجی
عنوان بارسلونا در جام باشگاه های اروپا ؟
قهرمان
نایب قهرمان
مقام سوم
مقام چهارمی
به مرحله یك چهارم نمی رود
آمار وبلاگ
کل بازدید :
getStatVar('total_view');
35794
بازدید امروز :
getStatVar('today_view');
75
بازدید دیروز :
getStatVar('yesterday_view');
146
بازدید این ماه :
getStatVar('this_month_view');
2093
بازدید ماه قبل :
getStatVar('last_month_view');
5614
تعداد نویسندگان :
getStatVar('total_author');
0
تعداد کل پست ها :
getStatVar('total_post');
752
آخرین بازدید :
getStatVar('last_view_date');
سه شنبه 10 شهریور 1388 (14:29)
آخرین بروز رسانی :
getStatVar('modify_date');
جمعه 8 خرداد 1388

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر